hits
Om megInstagram

ROSA HÅR OG BLOMSTERHyttetur i går med familie. Litt dugnad, men aller mest avslapping og grilling. Skikkelig sommervær. Kos!
Er lengesiden jeg har vært ute så lenge på en gang, ble til og med litt rød på skuldrene. DET skjer ikke ofte nei! 
I dag nyter jeg inneværet, regn. Er litt godt å vite at man bare skal sløve bort dagen.   

#NowPlaying Muse - Dig Down
Smule skuffet da jeg først hørte låten, men den begynner å gro på meg.  Gleder meg til ny albumet kommer og ikke minst Marilyn Manson, den kommer vel ut om ikke så alt for lenge.  Er godt å vite at jeg skal ha skikkelig god musikk å høre på i sommer. Har vært mye søppel i det siste på Spotifyen min. heh!

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet på bloggen, men det ha skjedd så mye, jeg har vært veldig sliten. Føler litt at jeg ikke får helt fred.  Da blir det med at jeg kutter ut ting jeg vanligvis synes er litt morsomt å gjøre, men det bruker for mye av energien min som jeg trenger til andre ting. De tingene som må gjøres. 
Håper snart hode er på stasjon igjen og jeg kan fordele energien min til de morsomme tingene.  Har allerede begynt i det små å gjøre ting som hjelper meg på vei.
Tegning - Nei, er  ikke noe mester i faget, så langt i fra som mulig. Men det er en utrolig fin terapi for meg. Det hjelper.  
Her går det stort sett i blomster og farger.  Noen strikker, jeg tegner. Ellers... så kan jeg sikkert skrive en bok om de to siste månedene. Men i stedet prøver jeg bare å gå videre....
Avslutter med to nye ting dette året....

1. Ha på meg bunaden for første gang på 10 år!

2. Farget håret ROSA! Har du lyst, har du lov.  Det er bare hår.-bente

3 kommentarer

blomstereva

05.06.2017 kl.17:20

Rosa hår å blomster e jo bare fantastisk. Fin blogg du har å mange nydelige tunika, me like :)

Anna Kilen

10.06.2017 kl.17:59

ÅÅ så fint hår <3

Bente Pose

12.06.2017 kl.18:42

Anna Kilen: Takk :D

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug