hits
Om megInstagram

TRETTI

Velkommen til 30 årene sier de. Jo takk, jeg føler ikke noe forskjell.
Eller har vel ikke hatt tid til å skjenne godt nok på det. Er en relativt travel periode på jobb, så blir lite tid til annet. 
Når jeg endelig kommer meg hjem så er godstolen ekstra god. Så får ikke gjort så mye på privat fronten. 
Klager ikke, storkoser meg på jobb om dagene. Spesielt når det er litt ekstra begivenheter.  
Men skal ikke hefte så mye om det akkurat nå.
Jeg ble 30 år i helgen, på lørdag faktisk.  Farvel 20 årene, ser de aldri igjen. Men greit nok, har fine ting å se frem til de neste 10 årene også.

Startet dagen med bursdagssang på jobb, smule dårlig timing. Hadde mine første kunder akkurat da. 
Kom to vakre vesen fra Rustikk med kake og kaffe til meg som sang bursdagssang!!
Kundene tok dette veldig fint og gratulerte meg med dagen de og. Trivelig. 
Kaka tok ca. 6 timer å spise opp, det var ikke så mye tid til kakespising den formiddagen.  Prisfest på senteret og på et punkt var hele Sandnessjøen i byen. Ihvertfall føltes det slik. 

Fikk besøk av mine flotte foreldre på bursdagen, det var jo kjempe stas. Så koselig at de tok seg turen hit. Det ble hjemmelaget Pizza, kaker og Vin til kvelds.
På Søndag var vi invitert på litt formiddags mat og kake som svigermor hadde stelt i stand. Siden det er Søndag og ingen større planer i det. Så orket jeg ikke å ta meg tiden til sminkeskrinet eller ta på meg noe finere klær. Hadde på meg god -tightsen og en basic genser og ullsokker!  Klar for Søndagsmiddag.
Men det jeg ikke var helt forberedt på var de som ventet på meg. 
Stor overraskelse var stelt i stand. Her var Storebror, svigersøster og mine flotte tantebarn i sofaen og like etter kom storesøster og mannen hennes. 
Jeg hadde ikke forestilt meg at de skulle komme i det hele tatt. Så det var kjempestas! Litt vel mye egentlig. Har aldri opplevd en slik overraskelse. Så blir kanskje litt feil av meg å si det, men det virket veldig rart og litt som at jeg ikke helt trodde på det.   På tross av at jeg liker oppmerksomhet så var dette litt mye å svelge på en gang. Det var veldig mye. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde. Gikk vel egentlig ikke helt opp for meg før etter de hadde dratt igjen. 
Jeg er så utrolig heldig og takknemlig.  Den flotte familien hadde stelt dette i stand. Tusen tusen takk. Kan ikke helt beskrive hvor takknemlig jeg er!
I spissen for denne overraskelsen var typen og svigermor. Typen vet hvor irriterende det er hvis jeg må på besøk eller i selskap uten å fått piffet meg opp litt. Så akkurat det synes jeg var utrolig ubehagelig, men jeg klarte å snike meg til å få tatt på meg kjole da jeg uansett skulle hente sjokoladekaken jeg hadde laget. 
Alt i alt en utrolig trivelig helg og en helt perfekt overgang til 30 årene!Vakker ungdom!

Ha en fin dag, uke osv.

-Bente

Barnas dager Torsdag, Fredag, Lørdag på Skoringen! IIIK! 

Én kommentar

Victoria Larsen

28.03.2017 kl.19:48

Jeg ønsker deg en fin tirsdagskveld :-)

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug