hits
Om megInstagram

MGP

Heiii!

Først og fremst: Gratulerer så mye med dagen til min fantastiske storebror! Håper du har fin dag! Etter noen snaps jeg har fått, ser det ut som du storkoser deg!

I går ble det godis, cider og MGP! Noe jeg gleder meg til hvert år, kanskje ikke akkurat den norske finalen, men føler den er grei å ha med seg. 

Det jeg gleder meg til er storfesten i Mai! Det er den som er verdt å se og spiller ingen roller for meg om norge er med eller ikke. Har aldri Norge som favoritt, bare som et håp. Legg ikke helt skjul på patrioten i meg. 

Når det gjelder gårdagens musikk så var det ingen som stakk seg ut, ingen jeg likte. Personlig så er det her tidenes dårligste Norsk MGP finale. Jeg husker ikke en gang hvem som vant. 

Hver eneste år er det en som stikker seg ut, en som jeg kan heie på. Så ble veldig skuffet over gårdagen. Med tanke på hvor mye bra som kommer fra de andre landene i år(Jeg ha hørt de fleste) så sier magefølelsen at vi har ikke sjangs i år heller.  

Vi får vente til Mai å se hva som skjer. I år som i fjor og året før så er ikke Norge min favoritt. Men igjen utrolig glad hvis jeg tar feil, jeg heier alltid på Norge selv om låten ikke er bra. 

Nå er det snart middag hos svigermor! Noe godt regner jeg med.

Ha en fin fin Søndag:)  Nyt den, straks Mandag! 


Sko i fokus: Tamaris (Skoringen)

-Bente
 

Én kommentar

Benedikte Porsanger

12.03.2017 kl.21:55

Veldig enig med deg når det gjelder mgp... krysser alt jeg har til neste mgp! :-D Man har jo alltid et lite håp, hehe!

Syns Agnete gjorde det veldig bra når hun var med :D

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug