hits
Om megInstagram

100%

Hei heiii! 

Hilser jeg på noe annet vis så lurer folk på om det går bra med meg. Et enkelt Hei eller God Morgen bare forandringens skyld, blir ikke godtatt. Vanedyr, det er vi. Og når jeg har helt siden starten har sagt Hei Heiii da jeg ankommer senteret, så skaper det furore når jeg forandrer på hilsemåten. Moro!

Jeg har fungert 70% de siste ukene, ikke helt meg selv. Kan man si. 30% ikke i drift. Noe jeg føler påvirker daglige syssler og gleder. Og oppi det hele har jeg påtatt meg influensa, så helga som var har jeg tilbrakt i sengen. Har heldigvis kommet meg litt, suser litt i hode enda, men et par dager til nå så skal jeg jobbe meg opp igjen til 100%.  Så langt så bra, super Mandag med mye inspirasjon.

Jeg har fått nytt giv. Ikke vet jeg hva som har skjedd der, kan være sola som skinner. Kanskje Mars måneden som gleder meg. Jeg har jo bursdag om 19 dager. Siden jeg er det barnet jeg er så gleder jeg meg alltid til bursdag.

Jeg har arbeid på bursdagen, vurderte å ta fri, men det kan jo være kjempestas med bursdag på jobb og. Mulig jeg må ta på meg bursdagshatt og henge opp ballonger. Kanskje bake kake.... Blir trossalt 30! 

Får avslutte innlegget med dagens fargerike antrekk 😉


Genser/H&M Kjole/O'Neill(kjøpt i Praha) Strømpebukse/Oroblu(Skoringen) 

Ha en fin kveld og morgendag :)

-Bente

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug