hits
Om megInstagram

HVIS JEG BLE POLITIKER

Hei og velkommen til min blogg, med lite viktige saker og nonsense!

Det er så mye politisk ute å går, noe det alltid er. Men i stede for å lese eller mene noe om Trump er jeg mer interessert om Balto fra Farmen har fått sin rettmessige eier.  I'm a sucker for love. 
Trump representerer ikke kjærlighet, så langt har han kun representert frykt.  Det er noe jeg ikke vil lese om.  Det er iallefall slik media viser ha frem.  Om det er reelt eller ikke, det vet vi jo egentlig ikke. Men det blir ikke skrevet om blomster og fred når Trump's navn dukke opp i en overskrift. 
Skal faktisk innrømme at jeg trodde hele Trump for President var en spøk, et stunt. Jeg har alltid sett på han som en tegneseriefigur, en komiker. Så jeg forsto helt at dette var seriøst. Jeg fikk ikke det til å stemme.  Hadde tydeligvis ikke så mye peiling der i gården.  Har jeg faktisk ikke så mye peiling på politikk generelt basis. Jeg burde egentlig skjemmes.   Men jeg har prøvd, når det er valg og slikt her i landet. Prøver å sette meg inn i det. Jeg får det ikke til. 
Jeg skjønner ingenting som står eller blir sagt.  Hverdagsting skjønner jeg selv klart, men når det blir dypere enn det....."Jeg ser du snakker, men jeg forstår ikke ordene som kommer ut av munnen din" 
Jeg er som en drittunge når jeg sier, Politikk er kjedelig! Og når jeg synes noe er rævva kjedelig, så klarer jeg ikke å få noe til å feste i hode. Så da blir det til at jeg bare lar andre styre skuta der også er jeg enig med alt og alle. Jeg har ikke peiling!

OK, skal ikke være så naiv her. For det er noe kultur relaterte saker jeg brenner for,  og det er kultur relaterte saker jeg i fatter at folk bruker tid og energi på. 
Så skulle jeg blitt plassert innenfor politikk, så må det være kultur.  Ingenting som omhandler natur eller barneteater. Jeg er veker naturglad eller har tålmodigheten til henge for lenge rundt barn.  Men ellers så tror jeg kultur er noe for meg. 

#NowPlaying Julia Michaels - Issues


Kan dere ikke bare se det, kulturminister Bente! HAHA! 

Ha en fin fin dag!

-BEnte
 

Én kommentar

Victoria Larsen

09.02.2017 kl.14:26

Spennende! Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug