hits
Om megInstagram

SOLFRI

Heihei bloggen!
Det er ikke det at jeg har sluttet å blogge, jeg synes det er morsomt. Helt ærlig savner jeg den tiden jeg blogget hver dag. 
Men jeg har rett og slett vært så uinspirert på fritiden, så det har liksom ikke vært noe jeg har hatt lyst å skrive om.
Og de dagene jeg har hatt en god idé, så har jeg ikke rukket å skrive om det før dagen var omme og min idé gikk over til å være et tiltak mer enn noe annet. 
Så har også jobben vært første pri det siste halve året, så har brukt opp min energi og kreativitet der. Bloggen har ikke akkurat vært så viktig for å si det slik!
Jeg har jo kommet med ett innlegg nå og da, for jeg har jo lyst. Som sagt jeg synes det er morsomt.  Så jeg skal fortsette å prøve, så om det blir litt nå og da eller periodevis vet jeg ikke. Får ta det litt som det kommer, rett og slett. Hvis noen som har forslag til hva jeg kan skrive om, kom med det!

 

Jeg kjenner allerede at jeg blir litt lettere i sinnet nå som sola har tittet frem, den har vært her noen dager og skal være noen dager til.
Det er så godt, for mørketida tar på. Jeg sliter veldig å holde humøret oppe når det er mørkt dagen lang og de få timene det er lyst er mens jeg er på jobb. Så får det jo aldri med meg. Og vil heller ikke si det er lyst, det har bære vært litt lysere kontra mørke som var da jeg sto opp. 
Men nå er det faktisk SOL relativt mange timer iløpet av dagen. Så føler ikke jeg må tvinge frem et smil, det kommer helt naturlig.
Kjenner og jeg har mer energi, jeg blir litt inspirert av sola.  Smule impulsiv og, for jeg følte jeg måtte ha en Solo i dag siden sola tittet inn på lageret på jobb. Det er noe jeg aldri drikker. Ikke fanatiker, men i dag var det godt.

"Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet, Åh hvor det skinner!"

Det første jeg tenker hvert år, når sola titter frem for første gang: SOLFRI!
Veldig nostalgisk herlig følelse. For vi fikk alltid resten av dagen fri da vi gikk på barneskolen da første solstrålen kom frem. 
Plutselig voksen og finner ut at det er ingenting som heter solfri. Greit det, skal ikke lage noe sak av det. Uff...


Her har dere ett antrekksbilde! Bare fordi.... det var gult, det er kult!

Smule alvorlig her ja, Kjole fra Desigual, Str.bukse fra Asos og Genser fra HM!

Ha en fin kveld. Kommer plutselig med et nytt innlegg. 

-Bente
 

2 kommentarer

Siljeeeeee

06.02.2017 kl.21:25

Du kan blogg om meg 😄😄

Bente Pose

06.02.2017 kl.21:31

Siljeeeeee: Da kan eg likså greit skriv om teskjekjærringa :)

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug