hits
Om megInstagram

2016 HAR SATT SINE SPOR

Zzzz.... I dag er jeg trett! Ble sent før man kom seg i seng, langt langt langt over det jeg kaller sengetid. 
Men er bare å tvinge seg opp for jeg må tidlig i seng i kveld, i morgen slår hverdagen til igjen og da må en være klar for en hver utfordring den kommer med.
I går var det nyttårsaften og feiring sammen med svigerfamilien. Noe som var utrolig koselig! Ble god mat og drikke, brettspill, latter og spretting av sjampis. 
Var en snartur ute for å se litt på rakettene, mest for å se hvordan Bessi skulle reagere. Hun stilte seg opp mot gjerdet å så mot himmelen, halen lågret og hun virket ikke redd eller engstelig i det hele tatt heller tvert i mot.    Men jeg tok henne inn egentlig ganske snart, kan bli for mye for ørene. Men når jeg tok hun inn så ville hun bare ut igjen, men la seg til slutt på sofaen og duppet av. Har vært en langt dag for henne, og hun bruker som regel å sove midt på dagen og det ble det ikke i går.  
Så av oss alle så tror jeg det var hun som var mest sliten og hun har sovet som en stein i hele natt i fotenden av sengen. Nå ligger hun å strekker seg på sofaen, finæ mi <3 

#NowPlaying Miike Snow - Silvia

Da er 2016 over! Det har vært et langt år, et vente år, et trist år, et med knuste hjerter, en smerte som for evig blir igjen i våre hjerter. 
2016 har vært brutalt år, har virkelig fått kjent på alle følelser.  
Men igjen så har året hatt noen store lyspunkt og det er de jeg vil glimte tilbake på nå....

Først og fremst, dette dyret!

Hun har vært hos oss i et halvt år nå og blitt et fullverdig familiemedlem. HUN ER SÅ VAKKER!

14. Februar fikk jeg en melding....Det første jeg tenkte var det det var, men slo den tanken veldig kjapt i fra meg, for DET kunne umulig være sant. 
Så kvelden 15. Februar fikk jeg min første tanke bekreftet...HAHA, SINNSYKT! 

Selv om det er ting som har skjedd i 2016 som jeg skulle gjerne ha vært foruten, så må man ta vare på alle øyeblikk som ga glede.
Så mine ønsker for 2017 er at året er mer.... behagelig. Jeg savnet komfort i 2016. Høres rart ut, men se på det metaforisk.
2016 har vært slitsom, så en litt mer ro over 2017 har ikke vært så dumt.

Jeg er glad for året var der, men jeg og glad for at det er over. Uannsett... jeg avslutter med det.

KariTraa har vært på meg hele jula! Hoho!

#NowPlaying The Strongest Man Who Ever Lived - Opus 100

-bente
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug