hits
Om megInstagram

JULAFTEN

#NowPlaying Ratatat - Party with Children

Dagtid vs. Kveldstid

Julaften var jeg å jobb i hele tre timer, skulle ikke tro det kom så mye folk å handlet da, og det gjorde det heller ikke! Haha
Jeg hadde det koselig på jobbet på julaften, trivelig med de kundene som tok seg turen innom. Alt i alt veldig hyggelig å jobbe på julaften. 

Jeg fikk stor flott besøk denne julaften. Mamma og Pappa tok seg turen innover til Sandnessjøen for å feire julaften sammen med oss. Så utrolig takknemlig for at de hadde lyst til det. En ting er sikkert, det var den beste julegaven jeg fikk!
Middag ble i tradisjon tro Ribbe som min kjære svigermor hadde stelt i stand, nydelig ribbe med krispi svor.  
En liten dessertbit før det ble pakkeåpning noen timer.  På tross av at det kun var julegaver til fem voksne folk, så hadde jeg ikke trodd det skulle være så mange pakker under treet. Hadde kanskje forstått det hvis det hadde vært noen barn sammen med oss. Så da regnes det vel som at vi har vært snille barn hele året. HoHo!
Kaffe og kakepause ble det også oppi det hele. Kakene sto jeg for, en ostekake og en suksessterte, noe som ble tatt godt i mot på tross av vi egentlig var ganske mette i magen. 
Ble tatt kanskje to bilder fra julaften, mobilen var ikke så viktig lengre så den ble lagt bort. Så har egentlig ingenting mer å vise fra den dagen.
Men jeg har hatt det veldig trivelig :)

-bente

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug