hits
Om megInstagram

SUNNUDAGR MED SOSIALE ANTENNER

Søndagen ble i tradisjon tro tilbrakt i pysjen femti prosent av dagen før det ble middag hos Svigermor.
Hvor vi fikk servert lammefrikassé, helt grei søndagsmiddag. Det vil jeg si. Takk for mat!
Etter det ble det en liten kaffevisit hos Britt og Bjørn, det var kjempe trivelig. Godt å ta seg selv litt i nakken og faktisk dra på besøk hos folk.
Er fryktelig dårlig på akkurat det. For det er aldri så ille, det gjør bare godt å tilbringe tiden sammen med noen andre, det å vare litt sosial på fritiden. 
Jeg er i et fryktelig sosialt yrke, jeg treffer folk dagen lang. Og vi prater ikke bare sko, det er alltids tid til litt "shitprat" inni mellom. Vær og vind, kulturelle begivenheter og snakk om det flotte senteret vi har fått. 
Så er på et vis litt mettet når jeg kommer meg hjem. Er litt godt å bruke resten av dagen på meg selv og bare være alene. Jeg synes det er veldig godt.

Avsluttet Søndagen med Farmen og litt kos.
Ser lite TV, men synes Farmen er helt greit. Joda, det har vært mye drama mellom Lasse og Laila. Mobbing på høyt nivå skal man se på kommentarfelt inne på Facebook. Er kanskje litt slemt av meg, men jeg ser bare ren underholdning og det er akkurat det det er. Joda, Lasse har vært kanskje en smule hard i noen kommentarer, men han har nok slått av filteret og sier akkurat det han føler. 
Jeg håper og at enten Lasse eller Laila vinner hele Farmen i år, rett og slett for de stikker seg ut fra mengden. De har sterke personligheter, de egne meninger, de er ærlige mennesker, de er veldig like på mange punkt. Så det er jo en selvfølge at det blir slikt drama rundt de to. 
Om de er verdige vinnere er en helt annen sak, da holder jeg en knapp på Oddvar. Men igjen så blir det litt kjedelig. 
Så jeg håper å se Lasse, Laila, Oddvar og kanskje Stine i finalen. Stine rett og slett fordi hun har vunnet to tvekamper og har den rette attituden.
Hvem håper du vinner årets farmen? 


Helt greit å kose seg med en Bayer på Søndagskvelden. Munkholm er jeg veldig glad i, jeg er generelt glad i smaken av øl. 
Men har ikke helt samvittighet til å drikke alkoholholdig drikke hver helg. Det ble litt av det forrige helg da vi var invitert i bryllupsfest. 
Så da er det greit å slukke tørsten med en Munkholm i stedet. 

Herregud så ordentlig jeg skulle være da. 

Ja, jeg har i dag bodd i Sandnessjøen i hele 4 år. 
Han som får all skyld for det er kjæresten som jeg har vært sammen med i 4,5 år. Jeg flyttet inn sammen med han her i Sandnessjøen bare 6 måneder etter vi ble kjærester. GALSKAP. 
Og faktisk, bare 1 måned etter jeg flyttet hit så lengtet jeg tilbake til storbyen og var veldig nær å flytte tilbake. Jeg er veldig glad jeg droppet det. 

Ha en fin fin kveld  :)

-Bente
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug