hits
Om megInstagram

LAUGADAGR

...som betyr "Vaskedag". Og det var akkurat det jeg gjorde i går, Lørdag eller Laugadagr (Norrønt).
Fikk skiftet på senga i går og, så det var jo en drøm å gå å legge seg etter en lang dusj. 
Ble to filmer som rullet over TVen på kvelden. 

Den første var "Miss Peregrine's home for peculiar children".
Vanligvis liker jeg slike unaturlige eventyrfilmer, men hadde så og si ingen forventninger til denne filmen. Traileren ga meg ingenting. Filmen var helt OK, den hadde sin sjarm og absolutt fin underholdning for en kveld.   
Film nummer to er en film som er litt nærmere mitt hjerte og responsen fra herren i husen var "Det er greit, ska slå den på, men du får se den alene"  Heh.
"Bridget Jones's Baby" 
Jeg elsker Bridget, det blir på ett vis en "guilty pleasure" av meg, for det er de eneste filmene jeg har sett flere gang på samme dag.  Og det er og en film langt unna alt annet jeg liker å se. Jeg skal jo se X-Men, Harry Potter, Now you see me!!
Men det er jo Bridget og jeg tror alle liker henne.  Det er noe med henne som får oss til å føle oss vel. Tredje filmen som endelig kom ut 10 år etter nummer to, er slett ikke verst. Jeg lo og gråt i denne slik som jeg gjør når jeg ser de andre to, om den er like bra som de to første? Det vil jeg ikke si, men den er ikke langt unna.  Jeg likte den og kjenner jeg meg rett så blir jeg nok å se den igjen. Haha! 

Nå er det Søndag og har noen besøks planer for dagen. Så må vel komme meg ut av pysjen snart og på med noe mer anstendig. 
Så i morgen er det på jobb igjen og det gledes til.   Nå blir det ikke noe mer fri lørdager på en god stund fremover, og det er bare greit det. Føler man får noe ut av lørdags formiddagen er jo supert!  
Jeg er oppriktig glad i jobben min og arbeidstidene er jo ren luksus i forhold til hva jeg har vært vant til.  Også er det et fag jeg kan og trives med som er det viktigste her. 
Er spennende fremover nå, er på leting etter noen som kan gå 50% hos meg nå. Veldig spent på hvem som dukker opp med søknad. 
Også er det bare en uke igjen til man skal pynte til jul! Åh, så fint det blir i butikken da. Hurra!  Gledes Gledes Gledes!


(Sko i fokus: Clarks 1299)

Ha en fortsatt fin Søndag!

Én kommentar

CassandraLysgard

06.11.2016 kl.20:01

Bridget Jones er jo en skikkelig feelin-good filmer. :P Har enda ikke fått sett den nye, men det skal jeg kanskje få gjort ikveld! :)

Skriv en ny kommentar

Bente Pose

Bente Pose

30, Alstahaug